Landbrukstjenester Salten og Lofoten - LTSoL

Fotokonkurranse

LTSoL arrangerer fotokonkurranse høsten 2021

Send oss årets beste landbruksbilde, og vinn fine premier.

Vi ønsker å sette søkelyset på de positive sidene ved å være en del av landbruket i Salten og Lofoten, og inviterer dere alle til å sende inn bilder fra hverdagslivet på og rundt gården.

Kanskje har du tatt fine bilder av dyr på beite, folk i arbeid, store maskiner, eller koselige kaffepauser. Eller av noe helt annet landbruksrelatert som du ser tilbake på med glede. Del bilder av de gode øyeblikkene med oss, og vinn fine premier.

Juryen består av:

  1. Anne Margrethe Solheim Stormo, Styreleder i LTSoL
  2. Brian Bøe Didriksen, avløser, ansatt i LTSoL
  3. Hanne Hammernes, administrativt ansatt i LTSoL

Juryen plukker ut det de mener er de tre beste bilden, og så lager vi en avstemning på Facebook der alle får være med å bestemme vinneren.

  1. premie: Melkedress i selvvalgt størrelse til en verdi av kr 850,-
  2. premie: Genser og T-skjorte i selvvalgt størrelse til en verdi av kr 420,-
  3. premie: Termos og Caps til en verdi av 200,- kr

Konkurransen varer frem til 21. november.

Bildene sendes på e-post til ltsol@n-lt.no eller på Messenger til «Landbrukstjenester Salten og Lofoten – LTSoL»

Alle som deltar får tilsendt et Flax-lodd.

 

Regler for LTSoL sin fotokonkurranse:

  1. Landbrukstjenester Salten og Lofoten (heretter kalt LTSoL) sin fotokonkurranse er åpen for alle. Deltagerne kan sende inn så mange bilder de ønsker.
  2. LTSoL forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave, på nettsiden til LTSoL og på LTSol sine sider på sosiale medier. LTSoL forbeholder seg også retten til å benytte innsendte bidrag i forbindelse med profilering av konkurransen. Bildene vil bli kreditert med opphavers navn.
  3. LTSoL forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner på egne publikasjoner. Bildene vil bli kreditert med opphavers navn.
  4. Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres. Det må oppgis navn på personene på bildet hvis disse er identifiserbare. Ved bilder av barn må foreldrene samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.