Landbrukstjenester Salten og Lofoten - LTSoL

På jakt etter avløserjobb?

Vi har flere ledige stillinger i vårt distrikt,  både heltid og deltid.  Søknadsfrist er snarest på alle stillingene.  Det er bare å ta kontakt med oss for mer informasjon, eller følg linkene under hver stilling.

Hamarøy

I Hamarøy har vi en 50% stilling i ring med 2 bønder. Vi søker etter 1 avløser/gårdsarbeider med arbeids- og bosted i Hamarøy kommune, nærmere bestemt Finnøya/Innhavet.  Arbeidet vil bestå av drift av gårder, blant annet fjøsarbeid i båsfjøs og robotfjøs. Maskinerfaring er en fordel. Mer informasjon ved å følge denne linken.

Fauske

På Fauske søker vi etter avløser/gårdsarbeider med arbeids- og bosted i Fauske kommune.

Du vil få et variert arbeide innenfor husdyrhold og landbruk. Vi trenger en avløser som kan tenke seg å jobbe på 3 forskjellige melkebruk med storfe (båsfjøs). Du vil få en varierende og spennende arbeidshverdag i en turnusordning.  Mer informasjon om denne stillingen, finner du her.

Meløy

 

I Meløy har vi en 100% fast stilling som avløser i ring. Vi søker etter avløser/gårdsarbeider med arbeids- og bosted i naturskjønne Meløy. Gårdene ligger i områdene Engavågen, Grønøy og Åmnes. Du vil få et variert arbeide innenfor husdyrhold og landbruk.  Mer informasjon om denne stillingen, finner du her.

 

Steigen

Vi søker etter 1 avløser/gårdsarbeider med arbeids- og bosted i Steigen kommune. Dette er en jobb med stor variasjon av oppgaver innenfor husdyrhold og landbruk. Vi har flere melkebruk som trenger deg.  Arbeidet vil bestå av drift av gårder, blant annet fjøsarbeid i båsfjøs og robotfjøs.  Her finner du mer informasjon om denne stillingen.