Landbrukstjenester Salten og Lofoten - LTSoL

Ranita fortsetter i Nord-Salten

Ranita Hansen er et kjent fjes for de fleste i Steigen og Hamarøy og er nå ansatt i LtSol. Daglig leder, Frank Wiik Rendal bak.

Ranita Hansen, tidligere daglig leder i Nord-Salten Landbrukstjenester (NSLT), er nå ansatt hos oss i LtSol i 20% stilling.

NSLT ble lagt ned tidligere i sommer og mange av kundene har nå meldt seg inn hos oss.

Derfor er vi glade for at Ranita blir med oss videre, sier daglig leder, Frank Wiik Rendal. Ranita var to dager på hovedkontoret i Meløy denne uka der rutiner og arbeidsmåter ble diskutert med de andre i administrasjonen. Ranita har mange års erfaring og viktig lokalkunnskap som er gull verdt for oss, sier Frank. Hun vil være den lokale kontaktpersonen for både ansatte og kunder i Hamarøy og Steigen og skal ha kontordag hver tirsdag slik hun hadde i NSLT.

Hun har også det samme telefonnummeret som før (94895803).

De dagene hun ikke jobber, vil hennes telefon bli viderekoblet til vårt telefonnummer som er 91860615, slik at kunder og ansatte hele tiden får svar når de ringer.

Digital hverdag

Nå jobbes det med å implementere våre nye kunder og ansatte i vårt system, og alle vil etter hvert bli kontaktet enten direkte eller digitalt med informasjon om oss og om våre rutiner.
Blant annet benytter vi oss av digital timeregistrering for de ansatte, og her er det flere som allerede er godt i gang med dette. Registreringen kan gjøres enten på pc eller via en applikasjon på telefonen. Etter hvert vil timeregistrering bli papirløst.

Vi ønsker både Ranita, kunder og ansatte i Hamarøy og Steigen hjertelig velkommen til oss, og håper vi får et fint samarbeide framover.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis dere lurer på noe, avslutter Frank.